fbpx

Over ons

over ons

Cubanía laat je een stukje Cuba beleven in Nederland! 

Stap in de wereld van salsa en sluit je aan bij de Cubanía-familie! Opgericht in 2014 door de gepassioneerde dansleraar Eddy Alfonso, heeft Cubanía sindsdien een revolutie teweeggebracht in de Nederlandse salsawereld met zijn levendige dansscholen in Zoetermeer en Den Bosch. En nu, met trots presenteren we onze nieuwste aanwinst: Cubanía Den Haag!

Maar Cubanía is meer dan alleen een dansschool – het is een complete ervaring! Geniet van onze workshops, concerten, en zelfs dansreizen naar Cuba. En als kers op de taart, elke maand organiseren we onze eigen Matinee in Den Bosch en Zoetermeer, waar de beste salsa-dj’s en -dansers samenkomen voor een onvergetelijke middag.

Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de passie en de sfeer van Cubanía en laat je betoveren door de onweerstaanbare ritmes van de Cubaanse salsa!

En in 2022 is de nieuwe vestiging in Den Haag hier bij gekomen!

Cubanía ontwikkelde zich verder als alleen een dansschool! Workshops, evenementen, concerten en zelfs dansreizen naar Cuba! Elke maand organiseert Cubanía haar eigen Matinee in Den Bosch en Zoetermeer! 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping